dimarts, 14 de juny del 2011

Ell

Bé, tot i haver rebut una mala notícia, avui escric en el blog perquè ja ho pensava fer i perquè vull, a ver si no voy a poder.

Com és costum últimament, parlaré d'una persona. Utilitzaré un nom en clau per referir-me a aquesta persona per no desvetllar la seua identitat. He triat el nom "Culogordo" perquè trobe que li pega.

Doncs bé, vos presentaré, a los miles de millones de personas que leen mi blog, a culogordo. Culogordo és un home. I segons ell mateix és tímid, introvertit, sec, pensador, etc... Això és el que veu ell, vale, me parece perfecto y óptimo. Però el que jo veig és algo ben diferent.
Per mi Culogordo és divertit, molt divertit [divertipérrimo diria yo]. És alegre. Carinyós, que no empegalós. És pensador. Extrovertit i simpàtic, i moltes coses més.

Però això és algo que fa temps que sé. No és aquesta la qüestió.
Sabeu aquelles persones que fan moltes coses per intentar que estigues bé? [intentant que no es note que les fan única i exclusivament perque estigues bé]. Aquelles persones que es desviuen per tu i estan malament si tu ho estas? Culogordo és així. Culogordo té tot això i molt més.

I per això vull dir, que per primera vegada en molt de temps estic disfrutant de la meua vida. I remarque, meua. Gràcies a Culogordo en gran part. Ell forma part de mi. Quim és ell. T'estime.

Així aprofite per enllaçar amb la mala notícia d'avui i amb unes persones què faré referència al final[qué rápido soy enlazando], amb la següent conclusió detonadora: La meua vida val més que tot això. Cadascun pot tindre les prioritats que vulga en la vida. Les meues són viure.

I per acabar vull fer especial menció a dos personetes, que para seguir con la gilipollez de los motes, em referiré a elles com Papilomatosis i Feten. Gent com elles fan que estigui orgullós de les meues prioritats. Gent com elles fan que m'agrade la meua vida, entre altres raons perquè estan en ella.

5 comentaris:

  1. Eres increíble. Siempre te lo he dicho. Y tú sabes por qué.
    Des del primer moment, sense quasi coneixe'm m'ho vas demostrar.
    Ere'etupendo!

    ResponElimina
  2. Només puc dir una cosa, gràcies pràctiques d'Odontope.

    Per cert, tu i la papilomatosa podeu deixar de robarme paraules? jajaj

    SOU FETENS I AL VOSTRE COSTAT TOT ES CORRECTO Y ÓPTIMO!!

    Cuánto estudio asociado nos espera este verano, olé olé!! jajaja

    ResponElimina
  3. Somos fetenes y óptimos. Cada uno a su nivel.

    ResponElimina
  4. Estau tots malalts. I punto xd

    ResponElimina
  5. Senyoret Culeprietoenano, d'extrovertit en tinc ben poc i ja no parlem de graciós jaja Potser estupidillo de vez en cuando, ya sabes, tengo unas aldeas estupendásticas... :P

    Tots dos som igual d'empàtics (potser tu una micona més, pero no te vayas a pensar ahora aquí... xd)i tots dos tenim un munt de coses semblants però, evidentment, tenim moltes diferències que fan les coses més "chispeantes" i vibrants jaja. I clar, és per això, i mil de cosas más, que me encanta tu persona, toda entera! :D

    (...)

    OUMAIGOT! Ara sóc dues persones! No és cap novetat eh! Però va bé que es recordi.

    És genial formar part d'un tot fantabulós que desencadena una sèrie de processos simbiòtics d'ajuda mútua, tot molt recíproc oye jaja I és així com funcionem els dos, l'un junt a l'altre.

    "Te necesitooo, como la luz del sooool" Do iu rimember? :P

    http://www.youtube.com/watch?v=CfQTriGs4FM

    ResponElimina