dimecres, 8 de desembre del 2010

Per favoooor

Avui toca escriure. I escriure amb ganes. Per deixar constància, i que no s'oblide [tot i que no ho farà]

Què heu fet el pont, gentola?
5 dies [qué barbaridad!] I jo sense marxar a casa, però vaja, que ha valgut la pena. I sense fer res de l'altre món. Dormir, menjar, veure pelis, jugar a jocs, veure la tele, anar a sopar fora, de compres, i al cine. Això si, amb bona companyia. Perdó, he dit bona. Volia dir immillorable.

Pues mira tú por donde, que sense haver fet res, hem fet moltes coses. I sin comerlo ni beberlo, ha sigut un dels millors ponts que recorde. De tranquilitat i de pau. De risas i más risas. De menjar molt "seeerdo". I de caminets a caballito. De largas horas en el llit. De laaaaaaargos abrazos, y mimitos. De berenar hamburguesa i kevab. De xines que fan el que volen. I com ja he dit, d'una immillorable companyia.


Gràcies. A tu. Si si, a tu.
Només diré una cosa més: per favooor [Añádase entonación correspondiente]

2 comentaris:

  1. Massa simple tot eh, hem fet molt poca cosa, però la poca cosa ha sigut massa per mi xd i com ja s'ha dit, en 4 dies el panorama "vital" ha canviat rotundament, i ara es veuen les coses diferents, com més roseees SAS? :P encara que per veure una determinada coseta faci falta una enooorme lupa (i no parlo de nabos, penes, pichas, etc etc). AH! i no he engreixat res! tanta porqueria tanta porqueria... jo que pensava que menjant tants kebabs i carn guanyaria uns kilets... en fi. Que ha valgut la pena agafar un trenet, dormir una mica "malament" i estar a casa d'uns "desconeguts encantadors" per poder superar la por i obtenir la felicitat que ja tocava CONYE

    ResponElimina
  2. when i see your face, there's not a thing that i would change, cause you're amazing, just the way you are...

    http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk

    ResponElimina