dilluns, 20 de desembre del 2010

Vida horitzontal

Pareix mentida que siga possible sense fer res, fer tant. Sentir tant.
I es que hi ha gent que fa les coses fàcils i que les fa increïbles. Increïble.

Mai anar per l'avinguda tibidabo, en plena nit i amb un fred important, havia sigut tan enamoradís. Mai estar tantes hores en un llit havien sigut tan addictives. Mai un kevab havia estat tan bo. Mai pujar a un armatoste que gira havia sigut tan divertit. Mai havia sigut tan fort que una cerda et talle el rollo. I sobretot, mai havia sigut tan dolç que et toquen la panxa.

Gràcies
I què més dir?

Que t'estimU. Si si, amb u.

5 comentaris:

  1. Tots aquests moments no serien massa cosa si es fessin sense la teva companyia. I si es fan fàcils és perquè tot flueix amb comoditat i ens ve rodat. M'agrada que se'm passi el temps volant quan estic amb tu perquè vol dir que la felicitat es aclaparadora, tant que no noto el pas del temps xd però, no m'agrada gens quan ens hem de dir adéu, què dic adéu! un fins aviat, dir adéu sembla un comiat "per sempre"... En fi, que et trobo molt a faltar i que dues setmanes no són res, però ahí están eh xd t'estime :)

    ResponElimina
  2. MIRA! :D UNA XORRADA MORTAL!...

    http://www.cuantarazon.com/77578/dentistas

    ResponElimina
  3. M'agrada llevar-me i llegir aquest tipus de missatges... I si hi ha alguna cosa que ara em motiva per a seguir amb la meva vida aquesta cosa possiblement sigues tu. I molta de la felicitat que necessito l'obtinc de la teva pròpia font que no para de radiar energia i bon humor. Serà per això que ens portem tan bé, jo el pessimista i tu l'optimista.

    http://www.youtube.com/watch?v=9BMwcO6_hyA

    http://www.youtube.com/watch?v=MTvgnYGu9bg

    Totes dues cançons són precioses, ale, a disfrutar-les xd T'estimo!

    ResponElimina
  4. El amor, tan misterioso, tan especial, tan indomable, aparece cuando menos te lo esperas, de igual manera que desaparece cuando quiere, sin dueños, sin posibilidad de dominarlo, controlarlo,es el motor de la vida, del mundo.
    Disfrutarlo al máximo cada instante es lo mejor que se puede hacer.
    La vida parece otra cuando hace acto de presencia,cada instante se vuelve único, maravilloso.
    Me alegro que ahora estés atravesando un momento así en tu vida, me gusta que la gente buena sea bien tratada por la vida. :)

    ResponElimina