dimarts, 16 de març del 2010

Jolin, com es nota que és nou el blog, actualitzant cada dia! No ens acostumem.

Em sent bé. Bé amb mi mateix. I bé amb [quasi] tota la gent que m'envolta. Ara per ara, tinc una vida linial, ho reconec. Però m'agrada. A vegades no cal tindre res per estar feliç i estar agust amb un mateix. Bueno, pensant-ho millor...potser si tinc algo. Tinc amics i tinc família que m'estima i als que estime. També tinc una carrera que m'agrada.
I sí, avui tinc un atac de persona repelent que està feliç amb la seua vida. No sé perquè serà, potser és perque avui he tingut un somni eròtic [más bien porno] genial, i això ajuda a veure les coses millor la veritat. Però en qualsevol cas, m'agrada la meua vida.

Depén de cada un. N'hi ha gent que amb no res és feliç i n'hi ha gent que mai acaba d'estar feliç per molt bé que li vagen les coses [a la hoguera con ellos]. Jo crec que s'han de saber portar les coses. S'ha d'acceptar la teua situació i les teues condicions, siguen les que siguen, i tirar endavant. Enfonsar-se no serveix per res. Es tracta de ser feliç amb allò que tens, i lluitar per millorar. No cal barallar-se, no calen males cares ni malos rollos. Tot seria molt millor si tots ens ajudàrem i tots ens respectàrem. Potser ens hauriem de replantejar això de "sólo se vive una vez" [caramba].
Com dic sempre: s'arriba més lluny amb felicitat que amb tristesa.
Jo ho tinc clar, opte per la felicitat :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada